cégünk

Tevékenységi körünk

Átfogó kínálatunk magában foglal minden olyan terméket és szolgáltatást, amely a számítástechnikában jelen van. Ezek a konfigurációktól kezdve, perifériákon, kellékanyagokon, a hálózatok telepítésén, karbantartásán és üzemeltetésén túl egészen a software értékesítésig és fejlesztésig valamint oktatásig és tanácsadásig terjed. Mindezek ellátását felkészült szakembereink CNE mérnökünk, MCP szakembereink, szakképzett oktatóink segítségével végezzük. A kedvezőbb munkafeltételek érdekében és partnereink biztonságosabb, kulturáltabb kiszolgálása érdekében elsősorban irodánk és szervizünk területét bővítettük. Ma már mintegy 320 m2-en működünk, s ügyfeleink bemutatótermi kipróbálás és tesztelés után választhatják ki az igényeiknek leginkább megfelelő berendezést.

Notebook/PC kínálatunk

Elsősorban az ismertebb gyártók, a Lenovo, Dell, HP, ACER termékei, valamint az általunk minősített gyártók konfigurációi szerepelnek. Egyedi kívánság alapján bármilyen számítógép kialakítását elvégezzük, és rövid határidőn belül szállítjuk.

Szerver termékek

Az igényeket elsősorban IBM, Dell valamint HP kiszolgálókkal tervezzük és kivitelezzük ügyfeleink számára.

Storage

Az adattárolás területén IBM, Dell, HP adattárolási megoldásokat kínálunk. A NAS megoldások közül a Netgear, D-Link illetve a Qnap megoldásait szállítjuk.

Periféria

Kínálatunkban a Brother, HP, Samsung, LG, TallyGenicom, az EPSON, valamint a CANON teljes termékskálája is megtalálható.

Szoftver kínálatunk

Forgalmazzuk valamennyi Microsoft szoftvert: legyen szó dobozos, papír vagy felhő alapú termékről, melyekre egy mai vállalkozásnak szüksége lehet, valamint igény szerint egyéb gyártók Adobe, Symantec, Panda, NOD és más dobozos szoftvereket is kínálunk ügyfeleinknek.

Rendszerintegráció

A rendszerintegrálás kifejezésébe foglaltatik a számítástechnikai hardver és szoftver eszközök, a kommunikációs audio és videó eszközök egy rendszeren belül történő alkalmazása. Számunkra ezen igények megvalósítása jelenti a rutinszerű gyakorlati munkát. Habár számos probléma merülhet fel egy integrációs folyamaton belül, szemünk előtt egy cél lebeg: az Ön igényeinek kielégítése a legmesszebbmenőkig. Ennek érdekében még a problémák kihívásától sem riadunk meg.

Leendő partnereinknek bizalmát azonban nem csak úgy kívánjuk megnyerni, hogy magukat az ismeretlenre bízva csak a feladatok megvalósítása után, tapasztalati úton ismerik meg munkánk minőségét. Kívánalomként állítottuk magunk elé, hogy tevékenységünket alávessük a minőségbiztosítási követelményeknek.

Új Széchenyi terv

Új Széchenyi terv-vel kapcsolatos informácíókat az alábbi oldalon találja.

© PC-BoX Kft 1987 - 2023 | ÁSZF | Video megfigyelés

A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény javításához cookie-kat és hasonló technológiákat használunk. Az alábbi ÁSZF linkre kattintva találsz bővebb tájékoztatást és beállítási lehetőséget.