Számítógép, laptop, notebook javítás és szerviz Szeged

24-órás szerviz ügyfélszolgálat, erre a szolgáltatásra szerződött partnereinknek

Kérjük kattintson ide az ügyeletes telefonszámhoz

Számítógép javítás

Szervizcsapatunk gyorsan és szakszerűen látja el a számítógépek vagy notebookok összeszerelését, tesztelését, üzembe helyezését. Meghibásodás esetén a felhasználóhoz került számítógépek javítását helyszínen, vagy telephelyünkön végezzük el. A stratégiailag fontos eszközök meghibásodásakor azonnal kiszállunk a helyszínre. Szerződéses viszony létesítésével saját csereanyag raktárat képezünk, ahonnan a javítás időtartamára cserealkatrészeket és berendezéseket tudunk biztosítani.

Hálózatépítés és üzemeltetés

Működésünkben fontos szerepet játszik a LAN illetve WAN hálózatok tervezése és kivitelezése, amely magában foglalja a tervezést, kiépítést, tesztelést, és a kulcsrakész átadást. Ezen a területen túlzásoktól mentesen állíthatjuk, hogy kellő tapasztalattal, mérnöki és szakemberi háttérrel rendelkezünk. A telepített hálózatok többsége Ethernet alapú, ahol optikai kábeltechnológiát is alkalmaztunk. Ezen a téren is nagyfokú műszerezettséggel rendelkezünk (Electro-Optical Engineering EXFO-10 szintmérő; műszer, Optical Transfer Domen Reflectometer, Microtest Pentascener a strukturált hálózatok mérőműszere, stb.), így a hálózat karbantartását már szinte a hiba felmerülése előtt elvégezhetjük, elkerülve a lehetséges üzemzavarokat.

Hálózat minősítő és mérő berendezéseink

Fluke DTX CableAnalyzer™ 1800

A DTX CableAnalyzerTM 1800 komplett megoldást nyújt a hálózatminősítés folyamatának gyors elvégzéséhez, CAT7 minőségig a műszer konfigurálásától a gyors tesztelésen és hibakeresésen át a jegyzőkönyvek készítéséig. A műszer 900 MHz sávszélességgel, akár 12 órás folyamatos akkumulátoros üzemelési idővel, hihetetlenül gyors beállítási és jegyzőkönyvezési procedúrával rendelkezik. A DTX-1800 egy DTX 10Gig Kit segítségével képes az iparági szabványoknak megfelelően 500MHz-ig idegen áthallás mérésére (Alien Crosstalk). AC Wiremap funkciója még akkor is alkalmas a kábelbekötés mérésére, amikor PoE tápegység helyezkedik el a szakaszon.

Fluke AirCheck™ WiFi teszter

Leegyszerűsíti a vezeték nélküli hálózatok üzemeltetését, hibaelhárítását. A 802.11 a/b/g/n hálózatokon egyaránt használható eszköz, mely a kapcsolatok felépítését, a biztonsági beállításokat, valamint kapcsolódás utáni teljesítmény teszteket is elvégzi. A vezeték nélküli hálózat forgalmi statisztikáit, WiFi és nem WiFi jelek megkülönböztetésével kezeli, valamint a külső zavaró jelforrások jelenlétét, az interferenciát is jelzi. Az AirCheck™ műszer kezeli a saját, ellenőrzött eszközlistát ugyanakkor az idegen eszközök jelenlétét kimutatja, illetve az AP-k fizikai helyének meghatározására képes, akár opcionális irányítható antenna segítségével. Az összes mérési, statisztikai és forgalmi adatokat jegyzőkönyvezi. Hordozható kézi műszer, 802.11 a/b/g/n hálózatokhoz A 2.4 és 5.0GHz frekvencia tartományok támogatása. Gyors WiFi hálózat feltérképezés, a hálózat biztonsági beállítások és a rendelkezésre állás felmérése WiFi csatornák kihasználtságának mérése, és interferenciák gyors detektálása (802.11 vagy azon kívüli forgalom jelzése) WLAN kapcsolat vizsgálatok (DHCP kérések, PING tesztek) Kapcsolódás utáni teljesítménymérés, POE teljesítmény vizsgálat Idegen AP-k felderítése, listázása és fizikai helyének behatárolása (opcionális irányítható antenna segítségével)

 

Szaktanácsadás

Sokan nem fordítanak elég figyelmet arra, hogy nem elegendő megvásárolni egy számítástechnikai eszközt és elkezdeni annak használatát. Ez sokszor már a beruházás után derül ki, ami további költségeket és kellemetlenségeket vonhat maga után. Feladatunknak érezzük, hogy informáljuk és megfelelő tanácsokkal lássuk el ügyfeleinket, továbbá, hogy ezen problémák számát minimálisra csökkentsük. Fontos tudni, hogy minőségi segítséget csak akkor tudunk nyújtani, ha a megoldandó feladatot előre megvizsgálhatjuk, ami alapján értékes tanácsokkal szolgálhatunk.

Szaktanácsadásunk már partnereinkkel történő első találkozáskor elkezdődik, s kiterjed az igények felmérésétől, a tervezésen át, a termékkiválasztáson túl az üzemeltetés közben felmerülő problémákra is. Sok éves tapasztalatunk és kollégáink rendszeres szakmai továbbképzése segít abban, hogy megfelelő igényfelmérés után mindig a legújabb, legjobb és legalkalmazhatóbb megoldást javasoljuk.

© PC-BoX Kft 1987 - 2022